Publicerad den

Pyramid affärssystem?

Vi letar nu efter ett affärssystem till vår verksamhet, vi har tittat på många olika system, det viktigaste för oss är dock att det blir lättarbetat.

Vi vill ha mycket funktionalitet och ett bra gränssnitt som ger en modern och flexibel lösning och mycket att växa i. Vi vill inte fastna i ett system som sedan tar lång tid och avstannar hela verksamheten under bytet. Jag har tittat runt på många olika ställen och läst väldigt mycket på nätet och jag tror att det som verkar bäst för vår verksamhet än så länge är Pyramid som Proclient levererar.  Det verkar vettigt och flexibelt, plus att man verkar kunna starta med en standardinstallation som man sedan kan växa i. Någon som har några åsikter eller förslag på andra system? Återkom då gärna!

I en tidigare arbetsplats så körde dom med ICG Kassasystem vilket fungerade jättebra, och det har jag funderat på som kassasystem om vi någon gång kör på en fysiskt butik till vår e-handel. Min vision ligger där någonstans, att först driva igång denna e-handel och sedan börja med fysisk e-handel och kunna visa upp våra produkter ”live”.